عکس| مهدی طارمی: مچ بند مشکی ام برای اربعین بود نه مرگ مهسا امینی!
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ نقل قول منتشر شده از مهدی طارمی ملی پوش ایرانی تیم پورتو مبنی بر اینکه مچ بند مشکی این بازیکن برای عزای اربعین حسینی (ع) بوده و نه مرگ مهسا امینی بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
فضای پر التهاب ایجاد شده در پی مرگ مهسا (ژینا) امینی دختر 22 ساله سنندجی، فرصت را برای تسویه حساب های سیاسی جریان ضدانقلاب با فوتبالیست های مذهبی ایران مهیا کرده است؛ اینبار مهدی طارمی ستاره بی چون و چرای این روزهای فوتبال ایران هدف قرار گرفته است.
مهدی طارمی در پورتو و استوریل در هفته هفتم لیگ پرتغال، با مچ بند مشکی به نشانه عزا وارد زمین مسابقه شد؛ این حرکت او چه به دلیل عزای اربعین حسینی (ع) باشد و چه به علت درگذشت مهسا امینی، نشان از درک صحیح وی از موقعیت زمانی و احترام به فضای اندوهگین جامعه ایران در آن روزها است.
- بیشتر ببینید:
- حرکت زیبای مهدی طارمی برای مهسا امینی در بازی پورتو
عکس آنچه نقل قول مهدی طارمی درباره مچ بند مشکی اش در بازی پورتو عنوان شده که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
مچ بند مشکی مهدی طارمی

کاش یه عده بفهمن آتش زدن پرچم ایران و پرچم امام حسین و قرآن و آسیب زدن به اموال عمومی و مغازه ها و کشتن آدما و .. اسمش وحشی گری و اغتشاشه نه اعتراض! خواهان دستگیری و مجازات اغتشاشگران وحشی و قاتل هستیم

کار درستی نیست که حاشیه واسه چهره های خاص درست می کنید!

آقایان علی کریمی و مهران مدیری و ...سلبریتی های جوگیر مگر می شود بی خبر بوده باشید که همین چند هفته قبل ، یک نامرد شهوت پرست و محصول لجن زار بی عفتی و بی حیایی و بی حجابی و ماهواره و افیون و شراب، باعث قتل مرحومه شیلر رسولی مادر مظلوم کرد مریوان و شیرزنی عفیف و با حیا شد هم او که در دفاع از ناموس ش و در مقابل دیدگان بهت زده دو فرزندش، مجبور به پرت کردن خودش از پنجره ساختمان به خیابان شد، چرا ان وقت این جماعت در دفاع از حقوق زن کرد و مادر و فرزندانش، گریبان چاک ندادید. چون آن نامرد بی صفت قاتل محصول لجن زار بی فرهنگی بود که به اسم آزادی و آلامد بودن و مدرنیته ، در آن غوطه ورید

لطفا قبل از حرف زدن فکر کنید


بجز چهار پنج درصد مزدور سایبری


جالبه همه هواداران و کارشناسان فوتبال در پرتغال فهمیدن تو محوطه جریمه شیرجه میزنی و پنالتی میگیدی

